Etelä-Hämeen eläinhoitola

 

Etelä-Hämeen Eläinhoitolaan tuot lemmikkisi laadukkaaseen päivä- tai täysihoitoon helposti niin läheltä kuin kauempaakin. Osaava henkilökunta huolehtii lemmikkinne hyvinvoinnista teidän poissa ollessa. Voit varata ajan trimmaukseen, pesuun tai kynsien leikkaukseen, joko koiran ollessa meillä hoidossa tai ilman hoitoa.

Vieraillessanne hoitolalla voitte punnita lemmikkinne aulassa olevalla vaa’alla. Meillä on myös myynnissä suhteellisen laaja valikoima erilaisia lemmikkien ruokia, herkkuja sekä tarvikkeita. Marialla on myös pätevyys tehdä mikrosirutuksia, joten voit tuoda lemmikkisi tunnistusmerkittäväksi tai tilata palvelun kotiisi. Meiltä saa myös eläinlääkärin palveluja arkisin sovitusti. Uutena palveluna meillä alkoi koirien koulutukset. Voit varata joko koirasi kanssa yksityistä valmennusta tai voit osallistua koirasi kanssa meidän järjestämille kursseille.

Olemme toimineet vuodesta 2000 lähtien ja tämä nykyinen eläinhoitolarakennus valmistui vuonna 2008. Tilat on varta vasten eläinhoitolatiloiksi suunnitellut. Tilat ovat laadukkaat ja nykyaikaiset. Materiaalit on valittu kestäviksi ja helposti puhdistettaviksi. Lattiat on varustettu lattialämmityksellä ja pinnoitettu epoksimassalla. Tehokas koneellinen ilmastointi huolehtii raikkaasta sisäilmasta. Kissa -ja koiratilat sijaitsevat eri osastoissa. Löytöeläinten käytössä on erillinen karanteenirakennus.

Kukin koiratila on varustettu omalla päivä -ja yövalolla. Keskusradio on rauhoittamassa hälinää.